Partioon?

HUOM! Osaan Laajasalon Sinisten ryhmistä on paljon jonoa, jota pyrimme purkamaan mahdollisimman aktiivisesti. Saat ajantasaisen jonotiedon ottamalla yhteyttä uudetjasenet@laajasalonsiniset.fi


Laajasalon Sinisten toimintaan pääsevät mukaan kaikenikäiset koulutien aloittaneet. Tarkempia tietoja eri ikäkausista ja ryhmistä kokousaikoineen löydät Toiminta-valikon alta. Mikäli osallistuminen toimintaan kiinnostaa, ota yhteyttä alla mainittuun uusien jäsenten yhteyshenkilöön tai täytä sähköinen jäsenhakemus, niin olemme yhteydessä sinuun.

Aikuisena partioon?

Partiotoimintaa pyörittävät vapaaehtoiset aikuiset ja nuoret. Lippukuntamme tarvitsee jatkuvasti uusia aikuisia toiminnan ylläpitämiseksi. Harrastuksen aloittaminen ei vaadi aiempaa kokemusta.

Voit lukea lisää partio.fi-sivulta. Jos kiinnostuit tai sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä tämän sivun alalaidasta löytyvään uusien jäsenten yhteyshenkilöön.

Mitä maksaa?

Lippukuntamme ei kerää omaa jäsenmaksua, mutta jäsenemme maksavat Suomen Partiolaisten ja Pääkaupunkiseudun Partiolaisten jäsenmaksua (yhteensä 64,50 € vuodelle 2023), joka sisältää mm. partiovakuutuksen ja kotiin tupsahtavan Partio-lehden. Lisäksi ryhmillä saattaa olla omia pieniä maksuja, joilla kustannetaan esimerkiksi jaetut partiomerkit.

Jäsenmaksuvapautus

Jäsenmaksuvapautus voidaan myöntää taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Jäsenmaksuvapautuksella halutaan varmistaa myös vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten mahdollisuus harrastaa partiota. Jäsenmaksusta vapauttamista voi anoa ympäri vuoden, poislukien heinä-elokuu. Jäsenmaksuvapautuksen myöntää Suomen Partiolaiset- FInlands Scouter ry. Lisätietoa löytyy täältä.

Jäsenhakemus:

Liittyäksesi jäseneksi sinun tulee täyttää jäsenhakemus, jonka linkin löydät alta. Olemme jäsenhakemukseen ilmoitetun huoltajan sähköpostiin yhteydessä viimeistään kahden viikon kuluttua hakemuksen saapumisesta. 

Tervetuloa Laajasalon Sinisiin!

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä osoitteessa uudetjasenet@laajasalonsiniset.fi