Taikametsä -kesäleiri

Tervetuloa Laajasalon Sinisten ja Saharan Sissien yhteiselle kesäleirille! Fantasia-teemaisella leirillä heinä-elokuun vaihteessa pääsemme sukeltamaan mitä ihmeellisimpiin seikkailuihin niin yhteisessä kuin ikäkausien omassa ohjelmassakin. Huomioithan, että kesäleirillä nukutaan teltoissa ja vietetään koko leiriaika ulkona erilaisten partioaktiviteettien parissa.

Mitä: Laajasalon Sinisten ja Saharan Sissien kesäleiri

Missä: Bengtsårin leirisaari, Lahdenpohjan leirialue (Bengtsår 920, 10900 Hanko)

Milloin:

  • Pitkä leiri: 30.7.-4.8. seikkailijoille ja sitä vanhemmille partiolaisille
  • Lyhyt leiri: 30.7.-2.8. sudenpennuille

Leirille ilmoittaudutaan sen ikäkauden mukaisesti, jonka ohjelmaa on keväällä suorittanut, vaikka syksyllä siirtyisi seuraavaan ikäkauteen.

Sekä pitkälle että lyhyelle leirille järjestetään tilausajokuljetus, jonka aikataulut tiedotetaan lähtijöille 2. leirikirjeessä.

Leirille ilmoittautuminen on päättynyt.

Ilmoittautuminen oli käynnissä 14.4. asti, jonka jälkeen ilmoittautuminen muuttui sitovaksi. Mikäli osallistuminen peruutetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilman lääkärintodistusta, osallistumismaksu laskutetaan kokonaisuudessaan.

Pitkä leiri maksaa 70€ ja lyhyt leiri 50€. Leirin hinta sisältää ruuan, majoituksen, kuljetukset ja ohjelman. Maksuohjeet ilmoitetaan toisessa leirikirjeessä ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.