Partioon?

HUOM! Kaikkiin Laajasalon Sinisten 1.-4. luokkalaisten ryhmiin on tällä hetkellä jonoa. Pyrimme purkamaan jonoja mahdollisimman nopeasti.


Laajasalon Sinisten toimintaan pääsevät mukaan kaikenikäiset koulutien aloittaneet. Tarkempia tietoja eri ikäkausista ja ryhmistä kokousaikoineen löydät Toiminta-valikon alta. Mikäli osallistuminen toimintaan kiinnostaa, ota yhteyttä alla mainittuun uusien jäsenten yhteyshenkilöön tai täytä sähköinen jäsenhakemus, niin olemme yhteydessä sinuun.

Aikuisena partioon?

Partiotoimintaa pyörittävät vapaaehtoiset aikuiset ja nuoret. Lippukuntamme tarvitsee jatkuvasti uusia aikuisia toiminnan ylläpitämiseksi. Harrastuksen aloittaminen ei vaadi aiempaa kokemusta.

Voit lukea lisää partio.fi-sivulta. Jos kiinnostuit tai sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä tämän sivun alalaidasta löytyvään uusien jäsenten yhteyshenkilöön.

Mitä maksaa?

Lippukuntamme ei kerää omaa jäsenmaksua, mutta jäsenemme maksavat Suomen Partiolaisten ja Pääkaupunkiseudun Partiolaisten jäsenmaksua (yhteensä 64,50 € vuodelle 2021), joka sisältää mm. partiovakuutuksen ja kotiin tupsahtavan Partio-lehden. Lisäksi partiolainen tarvitsee tietenkin huivin ja huivimerkin. Tämä paketti maksaa ikäkaudesta ja ryhmästä riippuen 11-20 euroa.

Jäsenhakemus:

Liittyäksesi jäseneksi sinun tulee täyttää jäsenhakemus, jonka linkin löydät alta. Olemme jäsenhakemukseen ilmoitetun huoltajan sähköpostiin yhteydessä viimeistään kahden viikon kuluttua hakemuksen saapumisesta. 

Tervetuloa Laajasalon Sinisiin!

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä osoitteessa uudetjasenet@laajasalonsiniset.fi