Partioon?

HUOM! Laajasalon Sinisten ryhmät 1-6 luokkalaisille ovat täynnä. Voit kuitenkin ottaa meihin yhteyttä tai jättää jäsenhakemuksen, niin pääset jonottamaan vapaita paikkoja.


Laajasalon Sinisten toimintaan pääsevät mukaan kaikenikäiset koulutien aloittaneet. Tarkempia tietoja eri ikäkausista ja ryhmistä kokousaikoineen löydät Toiminta-valikon alta. Mikäli osallistuminen toimintaan kiinnostaa, ota yhteyttä alla mainittuun uusien jäsenten yhteyshenkilöön tai täytä sähköinen jäsenhakemus, niin olemme yhteydessä sinuun.

Aikuisena partioon?

Partiotoimintaa pyörittävät vapaaehtoiset aikuiset ja nuoret. Lippukuntamme tarvitsee jatkuvasti uusia aikuisia toiminnan ylläpitämiseksi. Harrastuksen aloittaminen ei vaadi aiempaa kokemusta.

Voit lukea lisää partio.fi-sivulta. Jos kiinnostuit tai sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä tämän sivun alalaidasta löytyvään uusien jäsenten yhteyshenkilöön.

Mitä maksaa?

Lippukuntamme ei kerää omaa jäsenmaksua, mutta jäsenemme maksavat Suomen Partiolaisten ja Pääkaupunkiseudun Partiolaisten jäsenmaksua (yhteensä 64,50 € vuodelle 2020), joka sisältää partiovakuutuksen ja kotiin tupsahtavan Partio-lehden. Lisäksi partiolainen tarvitsee tietenkin huivin ja huivimerkin. Tämä paketti maksaa ikäkaudesta ja ryhmästä riippuen 11-20 euroa.

Jäsenhakemus:

Liittyäksesi jäseneksi sinun tulee täyttää jäsenhakemus, jonka linkin löydät alta. Tee hakemus mahdollisimman pian liittymispäätöksen jälkeen. Muutaman kerran voit kuitenkin käydä kokouksissa tutustumassa toimintaan, vaikket vielä jäsen olisikaan.

Tervetuloa Laajasalon Sinisiin!

Uusien jäsenten yhteyshenkilö:

Johannes Lares

johannes.lares at partio.fi