Yhteystiedot

Kolomme sijaitsevat kahdessa osoitteessa:

Kirkkosalmentien kolo

Kirkkosalmentie 2 C, kellari
00840 Helsinki

Marunakujan kolo

Marunakuja 1, ovi talon päädyssä
00840 Helsinki

Laskutusosoite

Laajasalon Siniset ry
Niina Vartio
Vaasankatu 10 as 414
00500 Helsinki

Tilinumero

FI92 4108 0010 3643 40
BIC-koodi: ITELFIHH

Postiosoite

Laajasalon Siniset ry
Johannes Lares
Willebrandinkuja 3B
00840 Helsinki

Yhteydenotot

Jäsenhakemuksiin, jäsenyyteen ja jonoihin liittyvät kysymykset voi lähettää osoitteeseen uudetjasenet@laajasalonsiniset.fi

Lippukunnanjohtajalle (Johannes Lares) osoitetut kysymykset ja muut lippukunnan toimintaan liittyvät viestit voi lähettää osoitteeseen lpkj@laajasalonsiniset.fi

Mikäli olet nähnyt tai kokenut kiusaamista lippukunnan toiminnassa, olethan yhteydessä lippukunnanjohtajaan (Johannes, lpkj@laajasalonsiniset.fi) tai turva-aikuiseen (Tiia, tiia.thuren@edu.hel.fi).

Lippukunnan johtajiston sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@laajasalonsiniset.fi

Tapahtumien peruutuskäytännöt

Suomen Partiolaisten ja Pääkaupunkiseudun Partiolaisten tapahtumiin ilmoittautuneiden tulee tarvittaessa peruuttaa osallistumisensa viimeistään 4 viikkoa ennen tapahtumaa, muuten koko osallistumismaksu tulee ilmoittautujan maksettavaksi ellei hänellä ole esittää lääkärintodistusta. Peruutukset tehdään oman lippukunnan yhteyshenkilölle, joka ilmoitetaan tapahtumakirjeessä.

Lippukunnan tapahtumissa viimeinen peruutusajankohta on tavallisesti 1 viikko ennen tapahtumaa, leiriä tai retkeä. Peruutusajankohta ja lippukunnan yhteyshenkilö kerrotaan tapahtumakirjeessä.