Yhteystiedot

Kolomme sijaitsevat kahdessa osoitteessa:

Kirkkosalmentien kolo

Kirkkosalmentie 2 C, kellari
00840 Helsinki

Marunakujan kolo

Marunakuja 1, ovi talon päädyssä
00840 Helsinki

Laskutusasiat

Niina Vartio
niina.vartio@laajasalonsiniset.fi

Tilinumero

FI92 4108 0010 3643 40
BIC-koodi: ITELFIHH

Postiosoite

Laajasalon Siniset ry
Johannes Lares
Willebrandinkuja 3B
00840 Helsinki

Yhteydenotot

Jäsenhakemuksiin, jäsenyyteen ja jonoihin liittyvät kysymykset voi lähettää osoitteeseen uudetjasenet@laajasalonsiniset.fi

Lippukunnanjohtajalle (Johannes Lares) osoitetut kysymykset ja muut lippukunnan toimintaan liittyvät viestit voi lähettää osoitteeseen lpkj@laajasalonsiniset.fi

Mikäli olet nähnyt tai kokenut kiusaamista lippukunnan toiminnassa, olethan yhteydessä lippukunnanjohtajaan (Johannes, lpkj@laajasalonsiniset.fi) tai turva-aikuiseen (Tiia, tiia.thuren@edu.hel.fi).

Lippukunnan johtajiston sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@laajasalonsiniset.fi

Tapahtumien peruutuskäytännöt

Suomen Partiolaisten ja Pääkaupunkiseudun Partiolaisten tapahtumiin ilmoittautuneiden tulee tarvittaessa peruuttaa osallistumisensa viimeistään 4 viikkoa ennen tapahtumaa, muuten koko osallistumismaksu tulee ilmoittautujan maksettavaksi ellei hänellä ole esittää lääkärintodistusta. Peruutukset tehdään oman lippukunnan yhteyshenkilölle, joka ilmoitetaan tapahtumakirjeessä.

Lippukunnan tapahtumissa viimeinen peruutusajankohta on tavallisesti 1 viikko ennen tapahtumaa, leiriä tai retkeä. Peruutusajankohta ja lippukunnan yhteyshenkilö kerrotaan tapahtumakirjeessä.